Tilbygg

Square divider icons.

Utvidelse av eksisterende bolig er en flott måte å skape mer plass på. Mer plass kan være en smart løsning dersom du har behov for en større bolig. Ved tilbygg har du også muligheten til å skape en nye inntjenings-kilde ved å legge ved en hybel. Når du skal bygge på et tilbygg er det viktig at det blir utført korrekt. Tre-Tech har lang erfaring med tilbygg og kan hjelpe deg med det du måtte ønske, blant annet:

  • Nye soverom
  • Utvidelse av stua
  • Nytt inngangsparti
  • Sette opp balkong 

Skal du få på plass et tilbygg lønner det seg å starte planleggingen tidlig, gjerne 3-6 måneder i forveien. Dette for å være sikker på at alt som må være på plass er i orden før prosjektstart. Ved større tilbygg kreves det at du sender inn søknad til kommunen før du begynner byggearbeidet. Er det snakk om små tilbygg på under 15 kvm krever det derimot ikke søknad. Samme gjelder for balkonger eller terrasser der høyden ikke overskrider 1 m inklusiv rekkverk.

Er du klar til å samarbeide?

Flere av våre tjenester

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Ved eldre boliger kan materialer og annet håndtverk ofte være svært skjørt, og det må behandles med forsiktighet. Som erfarne fagmenn, vet vi i Tre-Tech hvordan vi kan bringe livet tilbake i en gammel bolig.

Les mer
Totalentreprenør

Totalentreprenør

Som totalentreprenør tar vi på oss hele oppdraget når du vil bygge hus. Vi jobber med ulike hustyper som enebolig, rekkehus, tilbygg, påbygg, hytte og små bygg som garasjer og skur.

Les mer
Nybygg

Nybygg

Å bygge huset ditt helt fra bunn tillater deg å utforme det akkurat som du selv ønsker med kontroll over alt fra design og innredning, til hvilke materialer som blir brukt, samt hvordan planløsningen skal være.

Les mer
Påbygg

Påbygg

Ved påbygg blir det utført byggearbeid over eksisterende konstruksjon. I mange tilfeller kan det være et ønske om ha mer plass i hjemmet, men så ønsker man ikke å flytte. Da vil påbygg være en god løsning på problemet.

Les mer
Betongarbeid

Betongarbeid

Betongarbeidet vil stå i lang tid, og det er derfor viktig at du bruker ordentlig fagfolk til å utføre arbeidet korrekt. Blir arbeidet gjort riktig fra start vil konstruksjonen stå mye mer robust og få en lengre levetid.

Les mer
Skadesanering

Skadesanering

Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader? Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Les mer
Innredning

Innredning

Ønsker du å innrede boligen? Enten om du nettopp har skaffet deg en ny bolig eller ser for deg at du vil gjøre noen forandringer i din nåværende bolig, kan vi i Tre-Tech hjelpe.

Les mer
Gravearbeid og asfaltering

Gravearbeid og asfaltering

Graving er et risikofylt arbeid som innebærer håndtering av store maskiner og å legge til rette for nøye planlegging. Før vi kan komme å grave for deg er det er viktig at du husker å søke om tillatelse for gravearbeid hos kommunen din.

Les mer
Ombygging

Ombygging

Ved ombygg er det gjerne to ting som gjelder; funksjonalitet og estetikk. En ombygging kan gi en helt ny følelse, samt utseende til eksisterende bygg.

Les mer
Square divider icons.