Rehabilitering og restaurering

Square divider icons.

Har du kjøpt en eldre bolig som du ønsker å få tilbake til sin opprinnelige stand? Eller simpelthen forbedre nåværende tilstand? Ved eldre boliger kan materialer og annet håndtverk ofte være svært skjørt, og det må behandles med forsiktighet. Som erfarne fagmenn, vet vi i Tre-Tech hvordan vi kan bringe livet tilbake i en gammel bolig. Vi er nøye med å følge dagens krav for isolering og brannsikkerhet, slik at din bolig står i henhold til påbudte krav. Vi kan hjelpe deg med:

  • Rehabilitering av gulv
  • Rehabilitering av tak inne 
  • Isolasjon
  • Fjerning av vegetasjon 
  • Rehabilitering av vinduer 
  • Rehabilitering av fasade 
  • Rehabilitering av tak ute 
  • Rehabilitering av betong 

Når du ønsker å rehabilitere en gammel bolig er det et par ting du må passe på. Blant annet kan gamle boliger stå oppført som fredet. Dersom boligen er fredet kan det få store konsekvenser om du begynner arbeidet før en eventuell søknad har blitt godkjent. Søknad sendes til kommunen eller Riksantikvaren. Selv om det kan være fristende å skulle utføre rehabiliteringsarbeid selv, vil det være mye bedre å benytte seg av ordentlig fagfolk. Feil isolering eller håndtering av materialer kan føre til råte, mugg og andre skader. Som fagmenn sørger vi for å følge alle forskrifter og føringer under arbeidet, slik at du slipper uforutsette komplikasjoner og forsinkelser.

Er du klar til å samarbeide?

Flere av våre tjenester

Skadesanering

Skadesanering

Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader? Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Les mer
Påbygg

Påbygg

Ved påbygg blir det utført byggearbeid over eksisterende konstruksjon. I mange tilfeller kan det være et ønske om ha mer plass i hjemmet, men så ønsker man ikke å flytte. Da vil påbygg være en god løsning på problemet.

Les mer
Nybygg

Nybygg

Å bygge huset ditt helt fra bunn tillater deg å utforme det akkurat som du selv ønsker med kontroll over alt fra design og innredning, til hvilke materialer som blir brukt, samt hvordan planløsningen skal være.

Les mer
Totalentreprenør

Totalentreprenør

Som totalentreprenør tar vi på oss hele oppdraget når du vil bygge hus. Vi jobber med ulike hustyper som enebolig, rekkehus, tilbygg, påbygg, hytte og små bygg som garasjer og skur.

Les mer
Ombygging

Ombygging

Ved ombygg er det gjerne to ting som gjelder; funksjonalitet og estetikk. En ombygging kan gi en helt ny følelse, samt utseende til eksisterende bygg.

Les mer
Gravearbeid og asfaltering

Gravearbeid og asfaltering

Graving er et risikofylt arbeid som innebærer håndtering av store maskiner og å legge til rette for nøye planlegging. Før vi kan komme å grave for deg er det er viktig at du husker å søke om tillatelse for gravearbeid hos kommunen din.

Les mer
Innredning

Innredning

Ønsker du å innrede boligen? Enten om du nettopp har skaffet deg en ny bolig eller ser for deg at du vil gjøre noen forandringer i din nåværende bolig, kan vi i Tre-Tech hjelpe.

Les mer
Tilbygg

Tilbygg

Utvidelse av eksisterende bolig er en flott måte å skape mer plass på. Mer plass kan være en smart løsning dersom du har behov for en større bolig.

Les mer
Betongarbeid

Betongarbeid

Betongarbeidet vil stå i lang tid, og det er derfor viktig at du bruker ordentlig fagfolk til å utføre arbeidet korrekt. Blir arbeidet gjort riktig fra start vil konstruksjonen stå mye mer robust og få en lengre levetid.

Les mer
Square divider icons.