Ombygging

Square divider icons.

Ombygging dreier seg i hovedsak om forandringer du foretar deg innenfor husets fire vegger. Ved ombygg er det gjerne to ting som gjelder; funksjonalitet og estetikk. En ombygging kan gi en helt ny følelse, samt utseende til eksisterende bygg. Her i Tre-tech vet vi hvor stor forandring en ombygging kan gi. Vi kan bistå deg med:

 • Ny planløsning
 • Kjøkken
 • Baderom
 • Romløsning
 • Innervegger
 • Dører
 • Trapper
 • Lister
 • Ny fasade
 • Tak ute
 • Vinduer 

En ombygging kan være en god investering om du ønsker å øke verdien til boligen din. Dersom dette er målet kan en takstmann eller megler hjelpe deg med å sette verdien før og etter ombygging. Ber du dem om råd, vil de i tillegg kunne hjelpe deg med hvilke tiltak som er smarte å gjennomføre for at boligen skal øke i verdi.

Som med alle andre oppussningsprosjekter kan ombygging av boligen være noe kostbart. Det er derfor lurt å ha satt av en buffer i tilfelle du skulle ønske å gjøre flere endringer underveis enn hva du hadde sett for deg. Vær nøye med å velge fagfolk med erfaring. Som erfarne fagmenn har vi i Tre-Tech god forståelse for prosjektstyring og rutiner. Vi passer på at alle holder seg til tidsskjema slik at du unngår forsinkelser under arbeidet.

Er du klar til å samarbeide?

Flere av våre tjenester

Nybygg

Nybygg

Å bygge huset ditt helt fra bunn tillater deg å utforme det akkurat som du selv ønsker med kontroll over alt fra design og innredning, til hvilke materialer som blir brukt, samt hvordan planløsningen skal være.

Les mer
Totalentreprenør

Totalentreprenør

Som totalentreprenør tar vi på oss hele oppdraget når du vil bygge hus. Vi jobber med ulike hustyper som enebolig, rekkehus, tilbygg, påbygg, hytte og små bygg som garasjer og skur.

Les mer
Gravearbeid og asfaltering

Gravearbeid og asfaltering

Graving er et risikofylt arbeid som innebærer håndtering av store maskiner og å legge til rette for nøye planlegging. Før vi kan komme å grave for deg er det er viktig at du husker å søke om tillatelse for gravearbeid hos kommunen din.

Les mer
Innredning

Innredning

Ønsker du å innrede boligen? Enten om du nettopp har skaffet deg en ny bolig eller ser for deg at du vil gjøre noen forandringer i din nåværende bolig, kan vi i Tre-Tech hjelpe.

Les mer
Påbygg

Påbygg

Ved påbygg blir det utført byggearbeid over eksisterende konstruksjon. I mange tilfeller kan det være et ønske om ha mer plass i hjemmet, men så ønsker man ikke å flytte. Da vil påbygg være en god løsning på problemet.

Les mer
Betongarbeid

Betongarbeid

Betongarbeidet vil stå i lang tid, og det er derfor viktig at du bruker ordentlig fagfolk til å utføre arbeidet korrekt. Blir arbeidet gjort riktig fra start vil konstruksjonen stå mye mer robust og få en lengre levetid.

Les mer
Tilbygg

Tilbygg

Utvidelse av eksisterende bolig er en flott måte å skape mer plass på. Mer plass kan være en smart løsning dersom du har behov for en større bolig.

Les mer
Skadesanering

Skadesanering

Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader? Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Les mer
Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Ved eldre boliger kan materialer og annet håndtverk ofte være svært skjørt, og det må behandles med forsiktighet. Som erfarne fagmenn, vet vi i Tre-Tech hvordan vi kan bringe livet tilbake i en gammel bolig.

Les mer
Square divider icons.