Skadesanering

Square divider icons.

Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader?

Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Dersom skadene skal dekkes av forsikringen din, jobber vi i Tre-tech tett med forsikringsselskapene under skadesanering.

Vannskade

Ved vannskade kan det være snakk om mindre lekkasjer, flomskader fra ekstremvær, sprukne rør eller andre vanndrivende årsaker. Har du vært uheldig og havnet i en situasjon der huset ditt har vært utsatt for vannskader kan vi i Tre-tech AS rette opp i skadene som har oppstått. Med over 40 års erfaring med vannskader vet vi hva som kan redde dine gjenstander fra total ødeleggelse. Våre ansatte står på for å gjenoppbygge skader, redde verdier og sørge for at skadeomfanget blir så minimalt som mulig.

Brannskade

Skader fra brann kan noen ganger se verre ut enn det er ettersom gjenstander kan være tildekket av sot og brent lukt. I mange tilfeller vil profesjonell hjelp med vask, rens og luktfjerning være nok til å redde store deler av innboet ditt. Dersom du skal bygge opp huset igjen etter brannskade står vi i Tre-tech AS klare til å restaurere huset ditt som det var, eller vi kan legge nye planer for hvordan huset skal gjenoppbygges.

Naturskader

Står du overfor problemer med mugg, fukt, råte, dårlig ventilasjon eller andre miljøskader? Miljøskader kan være svært alvorlig om de befinner seg i huset i lang tid. Symptomer som hodepine, svimmelhet, tretthet og slapphet kan være tegn på at noe ikke stemmer i hjemmet. Da kan det være lurt å foreta seg en inspeksjon.

Våre fukt-teknikere har lang erfaring med naturskader. Skulle du trenge hjelp med naturskader har Tre-tech kunnskapen og utstyret som er nødvendig for å få bygget tilbake i god tilstand. Ved ekstreme tilfeller tilbyr vi også riving og ny oppbygging av eiendommen.

Er du klar til å samarbeide?

Flere av våre tjenester

Nybygg

Nybygg

Å bygge huset ditt helt fra bunn tillater deg å utforme det akkurat som du selv ønsker med kontroll over alt fra design og innredning, til hvilke materialer som blir brukt, samt hvordan planløsningen skal være.

Les mer
Betongarbeid

Betongarbeid

Betongarbeidet vil stå i lang tid, og det er derfor viktig at du bruker ordentlig fagfolk til å utføre arbeidet korrekt. Blir arbeidet gjort riktig fra start vil konstruksjonen stå mye mer robust og få en lengre levetid.

Les mer
Påbygg

Påbygg

Ved påbygg blir det utført byggearbeid over eksisterende konstruksjon. I mange tilfeller kan det være et ønske om ha mer plass i hjemmet, men så ønsker man ikke å flytte. Da vil påbygg være en god løsning på problemet.

Les mer
Totalentreprenør

Totalentreprenør

Som totalentreprenør tar vi på oss hele oppdraget når du vil bygge hus. Vi jobber med ulike hustyper som enebolig, rekkehus, tilbygg, påbygg, hytte og små bygg som garasjer og skur.

Les mer
Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Ved eldre boliger kan materialer og annet håndtverk ofte være svært skjørt, og det må behandles med forsiktighet. Som erfarne fagmenn, vet vi i Tre-Tech hvordan vi kan bringe livet tilbake i en gammel bolig.

Les mer
Ombygging

Ombygging

Ved ombygg er det gjerne to ting som gjelder; funksjonalitet og estetikk. En ombygging kan gi en helt ny følelse, samt utseende til eksisterende bygg.

Les mer
Tilbygg

Tilbygg

Utvidelse av eksisterende bolig er en flott måte å skape mer plass på. Mer plass kan være en smart løsning dersom du har behov for en større bolig.

Les mer
Innredning

Innredning

Ønsker du å innrede boligen? Enten om du nettopp har skaffet deg en ny bolig eller ser for deg at du vil gjøre noen forandringer i din nåværende bolig, kan vi i Tre-Tech hjelpe.

Les mer
Gravearbeid og asfaltering

Gravearbeid og asfaltering

Graving er et risikofylt arbeid som innebærer håndtering av store maskiner og å legge til rette for nøye planlegging. Før vi kan komme å grave for deg er det er viktig at du husker å søke om tillatelse for gravearbeid hos kommunen din.

Les mer
Square divider icons.