Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader?

Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Dersom skadene skal dekkes av forsikringen din, jobber vi i Tre-tech tett med forsikringsselskapene under skadesanering.

Vannskade

Ved vannskade kan det være snakk om mindre lekkasjer, flomskader fra ekstremvær, sprukne rør eller andre vanndrivende årsaker. Har du vært uheldig og havnet i en situasjon der huset ditt har vært utsatt for vannskader kan vi i Tre-tech AS rette opp i skadene som har oppstått. Med over 40 års erfaring med vannskader vet vi hva som kan redde dine gjenstander fra total ødeleggelse. Våre ansatte står på for å gjenoppbygge skader, redde verdier og sørge for at skadeomfanget blir så minimalt som mulig.

Brannskade

Skader fra brann kan noen ganger se verre ut enn det er ettersom gjenstander kan være tildekket av sot og brent lukt. I mange tilfeller vil profesjonell hjelp med vask, rens og luktfjerning være nok til å redde store deler av innboet ditt. Dersom du skal bygge opp huset igjen etter brannskade står vi i Tre-tech AS klare til å restaurere huset ditt som det var, eller vi kan legge nye planer for hvordan huset skal gjenoppbygges.

Naturskader

Står du overfor problemer med mugg, fukt, råte, dårlig ventilasjon eller andre miljøskader? Miljøskader kan være svært alvorlig om de befinner seg i huset i lang tid. Symptomer som hodepine, svimmelhet, tretthet og slapphet kan være tegn på at noe ikke stemmer i hjemmet. Da kan det være lurt å foreta seg en inspeksjon.

Våre fukt-teknikere har lang erfaring med naturskader. Skulle du trenge hjelp med naturskader har Tre-tech kunnskapen og utstyret som er nødvendig for å få bygget tilbake i god tilstand. Ved ekstreme tilfeller tilbyr vi også riving og ny oppbygging av eiendommen.

Flere tjenester