Totalrenovering i Melkeveien 13A

I 2022 skulle Marianne totalrenovere huset sitt fra 50-tallet. Denne jobben gikk til oss og ett år senere stod huset klart for salg. Under kan du lese hva Marianne hadde å si om samarbeidet i ettertid:

"Etter å tidligere ha brukt en entreprenør som endte i fullstendig kaos, var det ikke aktuelt å skulle benytte oss av dem igjen. Tre-Tech ble anbefalt til oss fra en bekjent som selv pleier å bli leid inn av selskapet til diverse malerarbeider. Vi bestemte oss derfor for å ta kontakt. Ved oppstart fikk vi et svært godt førsteinntrykk av Tre-Tech og prosessen gikk så å si akkurat slik vi hadde blitt forespeilet.


Tre-Tech stilte opp med en gang om det skulle være noe. Dersom det dukket opp noe som påvirket byggeprosessen var de nøye med å ringe i forkant slik at det kunne bli ordnet i tide. I tillegg var de flinke til å holde oss oppdatert på byggearbeidet underveis i prosessen. Etter arbeidet var ferdig ryddet de alle opp etter seg og resultatet var veldig bra. Da det i ettertid ble oppdaget en liten forseelse, stilte de opp på minuttet for å ordne opp i det. Alt i alt er vi svært fornøyde med Tre-Tech som totalentreprenør for vårt boligprosjekt. De er punktlige, lette å kommunisere med og leverer det de sier de skal! "

– Marianne

Før- og etterbilder

Nedenfor kan du se noen bilder fra arbeidet og resultatet etter vi var ferdig!